вівторок, 14 червня 2011 07:00

"Бачу себе мером або депутатом Верховної Ради"
6

Андрій БУЦЬКИЙ, 24 роки

Бізнесмен

Має фірму з продажу і монтажу систем опалення. За фахом — економіст.

— Батько запропонував працювати у його фірмі. Не дуже хотілося, але потім втягнувся та почав отримувати задоволення від роботи. Хочеться бути політиком. У майбутньому бачу себе мером чи депутатом Верховної Ради. Вступати в якусь партію не буду, жодна не відповідає моєму світогляду. Чи створюватиму свою, час покаже.

Мешкає у власній 2-кімнатній квартирі. Нещодавно придбав автомобіль "Сіат Ліон". У автосалоні такий коштує 235 тисяч гривень.

— Хотів саме таку машину. Знайшов в інтернеті фото, роздрукував, поділив на маленькі клітинки. Кожна клітинка відповідала певній сумі. Коли відкладав гроші, замальовував маркером по клітці. Збирав півтора року. У батька не просив. У нас не заведено клянчити. Тому, мабуть, і цінуєш ті гроші, що заробляєш. У їжі не вибагливий. Через насичений графік зранку встигаю хіба кави випити. Люблю морепродукти, страви кавказької кухні. Подобається смажити шашлики з друзями на природі.

Одягаюся у магазинах "Відіван". Середня вартість костюму — тисяча гривень. Щорічно їжджу у відрядження до Німеччини. Кілька разів відпочивав у Туреччині. Майже щоліта з друзями буваю у Криму. Щотижня граю у футбол. Дівчини зараз не маю. Не задивляюся на довгі ніжки і понти. Жінка має бути симпатичною, розумною. Подобаються брюнетки, перефарбовані у білявок. Її статки для мене не мають значення. Моя дружина обов'язково працюватиме. Няньки для дітей не найматиму. Хочу, щоб у них була повноцінна сім'я. З дружиною доведеться добре працювати, аби все встигати.

Олександр ГЕРАЩЕНКО, 22 роки

Танцівник

Цього року виграв у проекті "Танцюють всі-3". За перемогу отримав 350 тис. грн.

— Подобаються дівчата без понтів. Головне, аби була нормальною людиною. Я як був простим пацаном, таким і лишився. Подобаються дівчата, що одягаються в хіп-хоп стилі. Не обов'язково, щоб дорого, аби зі смаком. Її статки не мають значення. Про власне весілля не думав. Рано мені женитися.

Після перемоги на проекті "Танцюють всі" їздив на місяць до Америки. Там навчався танців. Тепер виступає на корпоративах, проводить майстер-класи по всій Україні. Скільки заробляє, говорити відмовляється. Планує у Полтаві відкрити танцювальну школу.

— Називатиметься "ОГ-центр". Перші букви від імені і прізвища. Якраз шукаю місце для школи. Хочу купити квартиру в Полтаві, а згодом, можливо, і в Києві. В столицю мотатимуся по роботі. Якби мав ще 2 мільйони гривень, взяв би машину. А так на все не вистачає грошей. Водійських прав у мене поки що немає. Зараз багато їжджу по Україні. Весь час або в дорозі, або виступаю. Не встигаю висипатися і нормально їсти. Харчуюся переважно в кафешках. У їжі невибагливий. Дуже люблю пельмені. Хотілося, щоб дівчина вміла куховарити. Бажано, аби була творчою людиною, працювали в одній сфері.

Олександр Геращенко купує одяг у фірмових магазинах "Адідас", "Коверт". На собі не економить. Коли вибирає одежу, на цінники не дивиться. Багато речей привіз з Америки.

— Реально зі мною познайомитися у Полтаві. Там часто буваю. У вільний час люблю походити містом у пританцьовку. Придумую якісь нові зв'язки для танців або відключаю мізки і ні про що не думаю.

Володимир ОМЕЛЬЧЕНКО, 41 рік

Голова Рашівської сільської ради Гадяцького району

Сільським головою працює другий термін. Має дві вищі освіти.

— Мій робочий день триває добу. Постійно в русі. Знаю поіменно всіх 1810 жителів нашого села. Не було такого, щоб комусь відмовив, чи не вислухав. Але така робота втомлює. Тоді з друзями їдемо на природу. Люблю рибалити, шашлики смажити. Моя коронна страва — сюрпа з баранини. Її навчили готувати вірмени. Для страви беру м'ясо баранів, яких вирощую. Варю його в казані, доки не відстане від кісточки. Кидаю багато спецій. Усе на свій смак. Іноді можу кинути пасерований томат. Картоплі не кладу, бо сюрпа повинна питися з піали.

Друга моя віддушина — це домашнє господарство. Розвів овець, маю поросят, качок. Вирощую курей незвичних для села порід. Це брама — кури дуже великі і ходять, наче в штанях, орпінгтони — схожі на кулі. Розводжу їх не на продаж, а для себе.

Усі знають, що люблю пожартувати. Я людина дуже наполеглива. Друзів маю небагато. Залишилися ті, хто пройшов випробування моєю посадою.

Жінки подобаються стрункі, гарні, а головне — сучасні. Не терплю в стосунках обману та зради. Все інше можу пробачити, залежно від обставин. Взагалі, я така людина, що швидко забуваю образу, не вмію довго сердитися. Багато читаю. Але останнім часом лише історичну літературу.

Має великий будинок. Звів його сам. Їздить синьою "дев'яткою". За перший термін його головування в селі розчистили та освятили місце під будівництво храму, поновили фасад будинку культури, поремонтували дороги.

Олександр ПЕЧЕРИЦЯ, 25 років

Фотограф

Українська редакція журналу "Плейбой" визнала його кращим в Україні.

— Фотографую багато наречених і точно знаю, не плануватиму гучного весілля. Хотів би одружитися у Празі в Чехії. Я, наречена і фотограф. Цілий день робили би фотосесію, відпочивали.

Олександр поки що ні з ким не зустрічається. З першого погляду не закохувався.

— У мене витримка, багато фотографую моделей, але ними не захоплююся. Мені підійшла би самодостатня дівчина, з якою міг би рухатися вперед, разом розвиватися. У ній має щось притягувати. Традиційне стаціонарне життя не зовсім для мене. Коли одружуватимуся, куплю квартиру і машину. Поки що живу з батьками. Придбати авто все ніяк не доходять руки. Хочу невеликий джип-всюдихід із цікавим стильним дизайном. Подобаються ретро-машини.

Олександр Печериця виріс у родині лікарів. Фотографував у родині  дід. Від нього лишилася колекція фотоапаратів.

— Знімати почав після третього курсу аграрної академії. Їздив в Англію на практику. За зароблені гроші купив першу камеру. Батьки скептично поставилися до захоплення. За освітою я — економіст. Коли закінчив магістратуру, відкрив приватне підприємcтво. Фотосесія може коштувати близько 3 тисяч гривень. Замовлення маю по всій Україні.

Гроші вкладаю у розвиток справи. Скоро відкрию власну студію. Їжджу на семінари і майстер-класи до Києва. Такі коштують від 200 доларів.

Після перемоги у конкурсі "Плейбоя" тривають переговори щодо співпраці Олександра з виданням.

Денис ПОЯЦИКА, 26 років

Боксер

Входить у трійку найсильніших боксерів України у своїй ваговій категорії. Вигравав чемпіонат Європи, першість України, має бронзові нагороди Кубка світу. У планах — виступ на Олімпійських іграх 2012 року.

— На Олімпіаді хочу виграти золоту медаль. Вдома майже не буваю. Постійно тренування, збори, змагання. Вранці прокидаюся, снідаю і йду на тренування. Під обід приходжу додому, кілька годин відпочиваю, можу книжку на дивані почитати. Ввечері знову тренування. В квартирі боксерської груші немає. Люблю, щоб побут був спокійний.

Денис мешкає сам у двокімнатці у Кременчуці в мікрорайоні Молодіжний. Їздить на автомобілі "Опель Вектра".

— Відпочивати люблю активно. З друзями виїжджаємо за місто, граємо в пейнтбол, стракйбол. У Кременчуці ходжу на дискотеки до розважального центру "Європа". Там і обідаю, і вечеряю. Усе кафе та ресторани. Найчастіше замовляю солянку. Хочу, щоб моя дівчина також уміла її готувати.

До одягу невимогливий. Речі купую у фірмових магазинах "Найк" та "Адідас". Костюми ношу рідко. На ціни теж не особливо дивлюся. Прийшов, поміряв, якщо сподобалася річ, купую.

Коли піду зі спорту, займуся бізнесом. Відкрию кілька магазинів у Кременчуці.

Дівчата подобаються хазяйновиті та охайні. Люблю, щоб була красива і розумна. Вміла готувати смачно. Повинна берегти родинне вогнище. Для мене не важливо, багата вона чи бідна. Колір волосся теж значення не має.

Артем ЧУБЕНКО, 24 роки

Приватний підприємець

Його батько засновник і видавець газет "Коло", "Жовта газета". Мати має свій бізнес.

— Працювати на когось не хочу. Так ніколи нормально не заробиш. Обмірковую новий проект, — розповідає. — Батько не менш прискіпливий, ніж крутий банк. Підтримає і допоможе грошами, якщо мій бізнес-план буде практично ідеальний. У вільний час пишу сайти.

Артем винаймає квартиру. Має авто "хюндай". Об'їздив майже всю Європу. Вільно говорить англійською.

— Одяг сам майже ніколи не купую. Як треба обновку, їду до сестри в Харків.  Брендових марок не купуємо, все одно скрізь підробки. Головне, щоб було якісного пошиву. У побуті невибагливий. У мене навіть телевізора немає. Всі новини читаю в інтернеті. Можу п'ять разів на день поїсти, але потрохи. Влітку смакує окрошка. Сам собі готувати лінуюся. Мені готує дівчина.

Артем рік зустрічається зі студенткою аграрної академії Анною. Каже, одружуватися поки що не планує.

— До 30 років женюся. Не хочу, щоб у моїх дітей був старий батько. Планую мати двоє-троє нащадків. Я з тих хлопців, які вибирають дівчину по обличчю, щоб були правильні риси, мила посмішка. Не подобається, коли дівчина палить.

Любить екстремальний відпочинок. З друзями грає в "Дозор".

— Подобається розповідати анекдоти. У дитячих таборах за це отримав купу нагород. От недавно прочитав кумедний: "Мила, а де моя футболка? — питає чоловік дружину.

— "Подивися там, на швабрі".

Стосунки можуть розпастися, як побачу, що дівчина зачащає у бар випити.

Зараз ви читаєте новину «"Бачу себе мером або депутатом Верховної Ради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі