понеділок, 14 січня 2008 20:27

Яна Соломко гастролюватиме світом

У складі дівочого поп-гурту "Ґлем" на гала-концерті музичної телепрограми "Шанс" 30 грудня співала 18-річна Яна Соломко з селища Чутове на Полтавщині. Вона стала однією з п"яти переможниць проекту "Американський шанс", фінал якого відбувся у Голлівуді, що у США.

Перший відбір дівчина пройшла в Харкові. Наступний — у Києві. До Голлівуда поїхала з іншими співачками, які представляли різні міста України.

— Дивилися на все: зовнішність, спортивну підготовку, вміння говорити й рухатися. Ми змагалися у вокалі, хореографії, телерепортажі, фотосесіях, займалися у фітнес-клубі, — розповідає Яна.

Вона навчається на співачку на другому курсі Київського вищого музичного училища ім. Глієра. Вокалом займається з учителькою Тіни Кароль Тетяною Русовою.

— Найбільше мені запам"ятався виступ на Алеї зірок у Голлівуді. Там улаштували щось на зразок нашого "Караоке на Майдані", — згадує Яна. — Я без музики співала українську народну пісню "Вербовая дощечка". Усі аплодували і знімали мене на мобільні телефони.

Створений у США гурт "Ґлем" — українською "глянець" — виступатиме по всьому світу. Їх продюсуватиме американець Девід Джанк, який працював із гуртами "Тату", "Смеш" і співачкою Алсу.

Зараз ви читаєте новину «Яна Соломко гастролюватиме світом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі