понеділок, 19 грудня 2011 06:00

Якісна продукція в супермаркеті "Ко-Ко" тепер доступна цілодобово

Автор: фото: Оксана Ханас
  Працівниця виробничого цеху кулінарії супермаркету ”Ко-Ко” Світлана Яшуніна ліпить вареники з картоплею
Працівниця виробничого цеху кулінарії супермаркету ”Ко-Ко” Світлана Яшуніна ліпить вареники з картоплею

"Бути першими серед кращих і кращими серед перших!" — це девіз супермаркету "Ко-Ко", що розташований на цокольному поверсі торговельного центру "МETROPOLITAN-mаll" на вул. Гоголя, 38. Щоб і надалі тримати високий рівень, тут постійно розширюють асортимент товарів, розвивають лінію продукції власного виробництва.

З 20 грудня супермаркет "Ко-Ко" переходить на режим цілодобового обслуговування клієнтів. Тепер, коли вам серед ночі захочеться смачного салату чи вишуканого делікатесу, завітайте сюди.

У відділі кулінарії знайдете все, чого душа бажає — вишукані салати, готові м'ясні страви, пісне меню та дієтичну їжу на пару. Доречною до столу буде смачна випічка, виготовлена за традиційними рецептами української кухні, без використання розпушувачів, підсилювачів смаку та інших шкідливих для організму інгредієнтів.

Супермаркет розширює асортимент корисної "безхімічної" їжі. Віднедавна тут з'явилися заморожені пельмені, вареники з капустою та картоплею, голубці, млинці з сиром та маком.

— Виготовляємо все у власному цеху, — говорить Тетяна Калюжна, завідувач виробництва.

— Усе зі справжнього м'яса, ніякої сої і смакових добавок. Зараз важко знайти корисну та здорову їжу. Ми зацікавлені дати нашому покупцю найкращі продукти. Плануємо розширювати асортимент, робитимемо манти, котлети, бургери, відбивні.

Власне виробництво — не лише гарантія якості, а й значно нижчі ціни. 400 г вареників обійдуться у 5,75 грн, пельмені такої ж ваги — 10 грн, за 400 г млинців із сиром ви заплатите 10,5 грн, а голубці є особливим продуктом супермаркету.

— Усе робимо невеликими партіями, аби зберегти свіжість продукту, — говорить Тетяна Калюжна.

Крім напівфабрикатів, у супермаркеті виготовляють бутербродні закуски із сала з додаванням часнику, паприки, перцю.

Оскільки Новий рік не за горами, супермаркет "Ко-Ко" готовий допомогти своїм покупцям й у вирішенні питань з меню. Якщо не встигаєте приготувати вишукану страву, зверніться у кулінарний відділі магазину за день-два до запланованого бенкету, персонал супермаркету врахує будь-які ваші потреби.

— Можемо приготувати й фаршировану індичку, й страви за оригінальними рецептами, залежно від побажань людини, — розповідають у супермаркеті.

Тим, хто хоче власноруч приготувати фаршировану птицю до новорічного столу, варто знати, зараз діє акція — заморожена гуска коштує 33,1 грн/кг. Для м'ясних гурманів знайдеться широкий асортимент свіжого м'яса — індичка, курятина, курячий потрух, свинина, телятина та кістковий набір для холодцю.

Плануючи новорічне меню з вишуканих страв, у супермаркеті "Ко-Ко" знайдете фуа-гра із гуски, морепродукти — від крабових паличок до мідій та равликів у соусі, свіжу рибу. Понад 60 видів сирів та 70 сортів ковбас.

Широкий асортимент ігристих та класичних вин України, Грузії, Молдови та Франції, горілка, коньяки.

У рибному відділі можна придбати червону лососеву ікру за 49,9 грн. Хто бажає після ковтка вина скуштувати солодощі, радимо зазирнути у кондитерський відділ. Тут ви знайдете шоколад з Данії, Австрії, Німеччини та Франції.

Після візиту в супермаркет "Ко-Ко" без презентів не залишаться і найменші члени родини. Набори цукерок та шоколадок з іграшковими драконами, оригінальні упаковки у вигляді книжок, будинків змусять малюка вірити у Діда Мороза.

У ці святкові дні ви також можете стати чарівниками. Супермаркет "Ко-Ко" з 13 по 16 грудня оголошує акцію "Миколай збирає подарунки". Купи гостинець, а помічники Миколая передадуть його до Новосанжарського дитячого будинку-інтернату для діток з обмеженими фізичними можливостями.

Новий рік — на порозі. Ми зробимо ваші свята незабутніми, а життя — здоровим і яскравим!

Зараз ви читаєте новину «Якісна продукція в супермаркеті "Ко-Ко" тепер доступна цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі