четвер, 31 грудня 2009 16:29

Який подарунок на тисячу гривень замовили б Дідові Морозу?

Віталій Гаркавенко, 29 років, охоронець:

— Для себе нічого. Для дружини — чоботи. У мене завжди все є. З одеколонами, іншими дрібницями проблем немає. На 100 гривень покупку завжди собі можу дозволити. Намагаюся дарувати практичні подарунки. Жінці дорогу косметику або щось вартісне, щоб надовго вистачило. Те, що дружині потрібно, завжди знаю. Грошима подарунок не хотів би, бо річ — це річ.

Наталія, 23 роки, інженер-технолог громадського харчування:

— Напевне, побільше смачненького. Мандаринок, цукерок, ще чогось солоденького. Для родини побажала, щоб були здорові. До цього Нового року поки що не купила подарунок. Батькам подарую пральну машину. Тисячі гривень на це точно не вистачить. Певно, узяла б ту тисячу та накрила стіл для всієї родини.

Леонід Чобітько, 69 років, пенсіонер, колишній директор обласної дитячої бібліотеки:

— Дружині — пальто. Собі книжок замовив би. Люблю читати, пізнавати світ. Тисяча — то нормальна сума. Своїм онукам на Новий рік купую іграшки, дочкам — сувеніри приємні. Роблю так, щоб сюрприз був. На кожному подарунку малюю символ гороскопу, щоб не поплутали. Я народився у радянський час. Нас вчили, що Діда Мороза немає. Тому не вірю в нього з дитинства.

Зараз ви читаєте новину «Який подарунок на тисячу гривень замовили б Дідові Морозу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі