четвер, 23 квітня 2009 18:30

Агентство за місяць одружило одного чоловіка

Перше шлюбне агентство "Формула кохання" відкрили у Миргороді. За місяць роботи тут підібрали пару одному городянину.

— Наше місто курортне. Безперестанку дзвонять із проханням надати дівчину на ніч. Думають, що ми пропонуємо секспослуги, — нарікає працівник агентства 32-річний Володимир.

Агентство шукає замовникові пару в Україні та за кордоном. Має у нашій країні мережу агентів. Аби клієнту півроку шукали половинку, треба заплатити 270 грн. Документи особи перевіряють — чи в шлюбі, чи відповідає місце прописки заявленому.

— До нас ідуть жінки й чоловіки віком від 20 до 40 років. Але здебільшого чоловіки. Бувають і альфонси. Особливо багато із Західної України, Хмельницької області. Два дні тому звернувся чоловік, каже: "Я із дружиною не живу три роки, хочу знайти супутницю". Перевірив паспорт — а шлюб не розірвано.

Відмовляють до 90% осіб, які звертаються до агентства.

— Тиждень тому під виглядом клієнта зустрівся зі мною співробітник Служби безпеки України. Нас постійно перевіряють на предмет проституції та торгівлі людьми. Ми своєю репутацією дорожимо, — пояснює представник "Формули кохання".

Зараз ви читаєте новину «Агентство за місяць одружило одного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі