вівторок, 10 серпня 2010 12:05

Тігіпко пояснив, як шукатиме нових лідерів

Тігіпко пояснив, як шукатиме нових лідерів

З 10 серпня по 1 вересня партія "Сильна Україна" буде проводити Народний праймеріз.

Про це на брифінгу повідомив лідер партії, віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко.

"Ми пробуємо провести внутрішньопартійне голосування по тих кандидатах, яких ми будемо висувати на місцевих виборах в районні, міські, області ради. Це прогресивна процедура. В першу чергу, ми хотіли б отримати нових лідерів. Нам потрібні нові активні, відповідальні, ініціативні люди, які хочуть змінювати ситуацію на місцях, які дійсно хочуть у владу", - зауважив він.

Тігіпко переконаний, що праймеріз збільшить конкуренцію всередині партії.

"Для мене, як для лідера "Сильної України", це теж надзвичайно важливо. Якщо ми навчимося конкурувати в самій партії, то ми станемо більш конкурентоспроможними на політичному полі України. Крім того, нам надзвичайно важливо досягти більшої відповідальності і самих виборців. Вони самі будуть бачити, кого пропонують, попередньо зможуть познайомитись з тими людьми, які висуваються в якості кандидатів", - пояснив урядовець.

"Розуміючи, що це перший досвід, ми дуже уважно його відпрацюємо, підведемо підсумки, зробимо певні висновки і повторимо його, коли будемо йти на вибори у Верховну Раду. Я особисто теж буду брати участь в цьому праймеріз", - додав лідер "Сильної України".

За його словами, голосування за кандидатів буде проходити в два етапи: через Інтернет серед членів партії і в мобільних пунктах на центральних вулицях міст у всіх регіонах України, де свою думку висловлять виборці.

Нагадаємо, що первісні партійні вибори проводяться у США, зокрема при висуванні кандидата на пост президента від опозиційної партії.

Раніше про намір провести праймеріз заявили у БЮТ.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко пояснив, як шукатиме нових лідерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути