середа, 23 травня 2012 16:35

Звинувачення Волги вважає, що він хоче тікати до Італії – адвокат

Звинувачення Волги вважає, що він хоче тікати до Італії – адвокат
Волга потребує лікування поза СІЗО - Євген Солодко. Фото: jurliga.ligazakon.ua

Шевченківський райсуд має звільнити екс-керівника Держфінпослуг Василя Волгу з-під варти та надати йому можливість захищатися, будучи на волі. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав його адвокат Євген Солодко.

"Справа не в тому, що Волга збирається кудись тікати, як заявляє сторона звинувачення. Вони надали матеріали якоїсь міфічної службової перевірки про те, що у нього знайшли мобільний телефон. Перехват по ньому ніби показав, що Василь Олександрович у разі звільнення збирається тікати до Італії. Для мене та Волги є загадкою, звідки вони взяли цей телефон. Це штучне створення таких характеристик Волги, які б унеможливили його звільнення з-під варти. Це нечесна гра", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Василь Волга в СІЗО перечитав "Анну Кареніну" й навчився готувати вінегрет

Адвокат розказав, що у екс-керівника Держфінпослуг було запалення хребта. "На декілька засідань він приїжджав із палицею. Йому було важко і боляче рухатися. Але він тримався по-чоловічому. До нього в камеру заходили із ношами, аби доставити до суду. На що він відповів: "Не треба мене соромити, я дійду ногами", - зауважив Солодко.

За його словами, Волгу у СІЗО оглядав лікар і рекомендував лікування, яке неможливо в умовах ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Звинувачення Волги вважає, що він хоче тікати до Італії – адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі