четвер, 25 вересня 2008 13:24

Зварич не знає, чи є сенс у продовженні консультацій між БЮТ, НУ-НС і БЛ

Народний депутат з НУ-НС Роман Зварич не знає, чи є сенс у продовженні консультацій між БЮТ, НУ-НС і Блоком Литвина про створення коаліції. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

"Про всяк випадок, щоб не було ніяких спекуляцій навколо цієї теми, ми візьмемо участь у черговому раунді цих переговорів. І знову повторюватимемо своє бачення, я не говорю, що це ультиматуми або вимоги, це просто наше бачення", - сказав нардеп.

На думку Зварича, для того, щоб продовжувати консультації щодо створення коаліції трьох, БЮТ повинен відмовитися від співпраці з Партією регіонів, яку він "демонструє з дня на день".

За його словами, БЮТ повинен дотримуватися домовленостей про сумісне формування порядку денного з Блоком Литвина і НУ-НС.

"Якщо ми можемо це зробити на завтра, то в нас є хоч якийсь маленький шанс йти далі в цьому процесі", - зазначив політик, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Зварич не знає, чи є сенс у продовженні консультацій між БЮТ, НУ-НС і БЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі