неділя, 12 серпня 2018 03:45

Журналістка повідомила, що літак з Сенцовим вилетів в Україну, але тепер не впевнена

Журналістка повідомила, що літак з Сенцовим вилетів в Україну, але тепер не впевнена
Повідомили, що літак з Сенцовим вилетів з Салехарду. Фото: Facebook

Журналістка "Нової газети" Вікторія Івлєва стверджує, що з адміністративного центру Ямало-Ненецького автономного округу РФ Салехарда вилетів літак, на борту якого може знаходитися український режисер Олег Сенцов. Однак через деякий час Вікторія Івлєва оновила свій пост і сказала, що станом на 2:55 у неї немає більше ніякої інформації про літак і про Олега Сенцової.

"Олег, здається, врятований! О 23.00 літак з ним вилетів з Салехарда. Сподіваюся, наступна зупинка - Київ. Все!" - написала вона в Facebook.

"І я, якщо чесно, починаю підозрювати, що над нами, можливо, нехило посміялися, на жаль. Будь ласка, будьте спокійні. Вранці все одно щось з'ясується", - додала Вікторія Івлєва.

У той же час, двоюрідна сестра Олега Сенцова написала на своїй сторінці в соцмережі, що вона не може ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схуд на 30 кг - Росія сприймає голодування Сенцова як шантаж

Напередодні Уповноважений з прав людини в Російській Федерації Тетяна Москалькова надіслала українському омбудсмену Людмилі Денисовій фотографії українського політв'язня Олега Сенцова. За її словами, Сенцов активний, ходить дивитися телевізор, читає книги, пише щось час від часу.

Зараз ви читаєте новину «Журналістка повідомила, що літак з Сенцовим вилетів в Україну, але тепер не впевнена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі