пʼятниця, 10 вересня 2021 13:27

Журналіст нагадав Зеленському про обіцяний один термін - той почав його вчити "професіоналізму"

Журналіст нагадав Зеленському про обіцяний один термін - той почав його вчити "професіоналізму"
На пряме запитання про другий термін Зеленський почав говорити про народ.

Журналіст Роман Кравець нагадав президенту Володимиру Зеленському про передвиборчу обіцянку йти на один термін. Відео опублікував у YouTube.

"На вашому полі (електоральному. - Gazeta.ua) ніхто новий не з'явився. Ви найрейтинговіший. Маєте владу. Чи ви зможете відмовитися від неї 2024-го року? Ви обіцяли, що йдете лише на один термін. Чи дотримаєтеся обіцянки?", - запитав журналіст.

"Ви знаєте прекрасно, яка я людина. Ви іноді змінюєте факти у засобах масової інформації. Я професійна людина в тому напрямі, у якому зараз перебуваєте ви. Це професіоналізм журналіста, коли він дає відповісти іншій людині. Журналістика, телебачення, кіно - це діалог. А в діалозі завжди є запитання і має бути зацікавленість у відповіді.

Не запитуйте, якщо не хочете дослухати до кінця відповідь. Це свідчить про те, що запитання не є пріоритетним для вас" - відповів Зеленський.

"Гадаю, я коректний із вами", - журналіст.

"А я не сказав, що ви не були коректні. Я сказав: дослухайте відповідь на питання, яке ви мені поставили. Я збирався вам відповісти", - Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гопота. Соромно, сумно, гірко" - мережі обговорюють підлеглого Зеленського Татарова

"То що із другим терміном?", - журналіст.

"Га?", - Зеленський.

"Про другий термін я вас запитував", - журналіст.

"Це вирішує народ України", - Зеленський.

"Але ж ви балотуєтеся", - журналіст.

"Я нікуди не балотуюся. Краще виконаю обіцяне в одному терміні й поїду відпочивати. А ви продовжуватимете свою важливу для держави й чесну роботу", - Зеленський.

На президентських виборах 2019 року Зеленський обіцяв, що балотується на один термін.

"Одразу хочу запевнити - іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього. Торгувати принципами, репутацією, країною заради збереження влади не буду. Буду чесним і відданим Україні. Передам її в руки нового покоління політиків", - ідеться в передвиборчій програмі кандидата на пост президента Володимира Зеленського.

163 із 243 народних депутатів від "Слуги народу" порушили меморандум про відповідальність. Його підписували перед позачерговими парламентськими виборами 2019-го.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст нагадав Зеленському про обіцяний один термін - той почав його вчити "професіоналізму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі