четвер, 09 вересня 2021 14:23

"Гопота. Соромно, сумно, гірко" - мережі обговорюють підлеглого Зеленського Татарова

"Гопота. Соромно, сумно, гірко" - мережі обговорюють підлеглого Зеленського Татарова
"Ця картинка - перфектне уособлення усієї мусорської системи", - пише Роман Скрипін.

Заступник керівника Офіса президента Олег Татаров 1 вересня відгуляв день народження в ресторанному комплексі в Кончі-Заспі, повідомив журналіст "Української правди" Михайло Ткач.

На дні народження, зокрема, гуляли заступники генерального прокурора, народний депутат від "Слуги народу", заступник голови Національної поліції, заступник голови Державної податкової служби.

Користувачі Facebook коментують висвітлене ЗМІ.

Роман Скрипін, журналіст

"Ця картинка - перфектне уособлення всієї мусорської системи. Чи варто після цього дивуватися тітушкам? Увесь дрескод, торбочка через плече, у спортивному, інстинкти гопоти п*здить ногами у разі чогось: все тут у комплексі у довершеній формі організму. Мені соромно. Сумно. Гірко. Мерзота".

Леонід Швець, політичний оглядач

"Дивитися можна навіть без звуку: ці обличчя, звички! Країна в надійних руках".

Віталій Шабунін, голова Центру протидії корупції

"На днюсі Татарова до 03:00 розважався заступник генпрокурора, який врятував його від тюрми. Матеріал якнайкраще демонструє, кому саме Зеленський передав контроль за правоохоронною системою. У відмазуванні своїх влада Зеленського дедалі більше схожа на владу Януковича. Порошенко в цьому поводився більш гідно (позбувся Свинарчука на другому тижні скандалу)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді владу назвали мафією - "слуга народу" ламав мікрофон і влаштував бійку

Тетяна Ніколаєнко, журналістка

"Заступник Венедіктової Олексій Симоненко йде із пакунком на день народження Олега Татарова. Насправді Симоненко - сам найкращий даруночок для Татарова. Бо саме він доконав нескінченними зверненнями до судів провадження щодо Татарова. Отже, у пакунку хіба що провадження можна було принести".

Данило Мокрик, журналіст

"Ну хіба не чарівно? Після того, як офіс генерального прокурора за вуха витягнув Олега Татарова з-під криміналу, заступник Ірини Венедіктової Олексій Симоненко приходить із подаруночком до Татарова на день народження! У цих людей, вочевидь, відбите навіть не елементарне відчуття сорому, а відчуття доречності".

Віктор Чумак, правник

"Нічого дивного, усе по-старому. Татарова від НАБУ врятував не замгенпрокурора й не Печерський суд. Це похідна ланка від влади політичної. А політична влада - це Зеленський і партія СН. І допоки президенти сприйматимуть правоохоронну систему як систему власного захисту й таку, що дає можливість особисто на когось впливати чи тиснути - нічого не зміниться".

Президент Володимир Зеленський призначив керівником Офіса президента Андрія Єрмака торік у лютому, а його заступником Татарова - в серпні.

У червні петиція за звільнення Татарова назбирала необхідні 25 тис. голосів. Президент відмовився звільняти.

Журналісти повідомляли, що в розпал Майдану Татарову дав звання "Заслужений юрист України" колишній президент Віктор Янукович за поданням тодішнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Татаров фігурує у провадженні про хабарництво.

Зараз ви читаєте новину «"Гопота. Соромно, сумно, гірко" - мережі обговорюють підлеглого Зеленського Татарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі