пʼятниця, 11 січня 2013 00:32

Жодні загравання з ворогами не можливі – "бютівець" відповів на заклик чоловіка Тимошенко оголосити бойкот режиму

Жодні загравання з ворогами не можливі – "бютівець" відповів на заклик чоловіка Тимошенко оголосити бойкот режиму
Андрій Павловський. Фото: ukr.obozrevatel.com

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський переконаний, що жодні загравання з ворогами не можливі, а владу він сприймає саме так.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Коментуючи заяву Олександра Тимошенка, він сказав, що вона свідчить про те "що закінчується терпіння в сім'ї Тимошенко. Деякі партнери, зокрема, лідери іноземних держав говорили: "Юлія Володимирівна, потерпіть ще трохи, ми Вас завтра-післязавтра звільнимо" .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ув'язнення Тимошенко і надалі серйозно підриватиме імідж України - Гельсінська комісія

"Час іде, а Юлії Тимошенко дуже важко. Вона фактично щодня знаходиться під катуванням. За нею за допомогою шести, як мінімум, камер спостерігають, потім в Інтернет це "викидують", в палаті сидить охоронець-чоловік, супроводжує її до туалету", - додав він.

Відповідаючи на питання, чи не заграє опозиція із владою, політик сказав: "Ні, зараз не заграє. Я от їх сприймаю як ворогів, а не опонентів. Це мої особисті вороги, це вороги українського народу, і ніякі загравання та навіть перемовини з ворогами не можливі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники не знайшли у навушнику Тимошенко жодних колючих предметів

Нагадаємо, Міжнародна громадська організація "Батьківщина", яку очолює чоловік екс-прем'єр-міністра України Олександр Тимошенко, закликає українську опозицію "не загравати із владою", а міжнародну громадськість - підтримати акцію громадської непокори, яку оголосила Юлія Тимошенко. "ми закликаємо українську опозицію не просто декларувати свою опозиційну діяльність, не вести підкилимну компанію співпраці та загравати з владою, а на ділі стати справжнім рупором свободи і демократії в Україні, оголосити повний бойкот цьому режиму".

Зараз ви читаєте новину «Жодні загравання з ворогами не можливі – "бютівець" відповів на заклик чоловіка Тимошенко оголосити бойкот режиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі