Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2013 15:17

"Не знаю, чи опозиція ручна, але те, що вона ялова, беззуба та недієва — це точно" - Ляшко

"Не знаю, чи опозиція ручна, але те, що вона ялова, беззуба та недієва — це точно" - Ляшко
Фото: noviny.su

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що Обєднана опозиція беззуба та недієва.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо Партія регіонів віддає команди, то мабуть він знає про що говорить. Мені про це невідомо, проте я не виключаю, що всі ці блокування — це імітація процесу, а не сам процес", - пояснив свою думку народний депутат.

"Не знаю, чи опозиція ручна, але те, що вона ялова, беззуба та недієва — це точно", - додав він.

Окрім того, він зауважив: "Коли співставляєш факти, то виникають певні підозри. Згадайте початок роботи Верховної Ради, коли перший день блокували, блокували, і нічого не давали, і обіцяли стояли до кінця, а на другий день "здулися", бо віце-спікера обрали "свободівця", і в цей же день дали можливість обрати Азарова, Рибака, тобто дали можливість Партії регіонів зробити все, що вони хотіли".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Рада все більше нагадуватиме боксерський ринг, однак "доживе" тільки до 2015

Також лідер Радикальної партії додав: "В мене тоді виникає питання: Нащо вони перший день роботи Ради блокували? Чи не було це способом торгів, способом тиску для того, аби досягти свого результату".

"Згадайте як вони ділили ті комітети кулуарно. Хай би вони так Тимошенко визволяли, як вони комітети ділили, там ледь горло один одному не перегризли. Як спільно голосували за ті комітети. Коли Тимошенко закликає взагалі відмовитися, а так звана опозиція разом із Партією регіонів в унісон голосують", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" вимагають, аби Рада позбавила депутатських повноважень нових міністрів

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов сказав, що Об'єднана опозиція в парламенті діє виключно з дозволу Партії регіонів, і назвав її ручною. "Вона (опозиція - ред.) у нас ручна ... Ми тільки за мотузочки смикаємо ... Ми знаємо в залі, хто чим дихає", - сказав Чечетов. При цьому, коментуючи блокування опозицією трибуни Верховної Ради, він зазначив, що регіонали дозволила опозиції це зробити.

Зараз ви читаєте новину «"Не знаю, чи опозиція ручна, але те, що вона ялова, беззуба та недієва — це точно" - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути