пʼятниця, 03 січня 2020 10:57

Знову "прорвало": Труба пообіцяв Щербині допомогти з ДБР

Колишній директор Державного бюро розслідувань Роман Труба обіцяв ексначальнику Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України Ігорю Щербині допомогти вирішити питання з проходженням конкурсу на слідчого ДБР для "своїх" людей.

Це випливає із запису розмови двох людей з голосами, як у Труби та Щербини, опублікованої у Telegram-каналі "Трубу прорвало", інформує Цензор.НЕТ.

1 липня 2019 року між Трубою і Щербиною нібито відбулася така розмова:

Щербина: Перше питання найважливіше, конкурси ж почалися. Можеш мені зробити зараз відповіді на питання. Дуже обмежена кількість. Двом-трьом.

Труба: Що почалося?

Щербина: Конкурси на слідчих.

Труба: Вони вже давно почалися.

Щербина: Ну, в мене там деякі люди на 5–6 число є. У мене є, бл#дь, три людини. Ти всіх знаєш. Ти особисто обіцяв Анатолію Миколайовичу Ільїну, другий – це племінник Горбатюка і третій – це син есбеушника. Ось мене три людини цікавлять.

Труба: Угу.

Щербина: І мені треба швидше ці відповіді.

Труба: Так завтра або сьогодні?

Щербина: Там на 5 число іспит.

Труба: Так піди флешку зараз візьми, і відразу організуємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась нова порція записів скандального Труби

 

Вищий антикорупційний суд узяв Щербину під варту, призначивши заставу в розмірі 2,13 млн грн. САП просила обрати для Ігоря Щербини запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 3,6 млн грн. 9 грудня 2019 року заставу за Щербину внесли – і він вийшов із СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Знову "прорвало": Труба пообіцяв Щербині допомогти з ДБР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі