пʼятниця, 04 листопада 2011 17:31

ЗМІ: Кернес потрапив до лікарні. Він це спростовує

ЗМІ: Кернес потрапив до лікарні. Він це спростовує

Мер Харкова Геннадій Кернес госпіталізований до Харківської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги № 4.

За попередніми даними, у Кернеса проблеми з шлунково-кишковим трактом, повідомляє місцевий телеканал АТН.

У лікарні швидкої допомоги цю інформації поки ніхто не підтвердив. У приймальному відділенні, сказали, що з таким питанням треба звертатися до приймальної головлікаря. Секретар, у свою чергу, перенаправляє до начмеда.

Однак, начмед БСМНП Олена Поліщук повідомила, що такою інформацією не володіє і з подібними запитаннями необхідно звертатися до Департаменту охорони здоров'я. Заступник директора Департаменту, у свою чергу, також не підтверджує, але і не спростовує інформацію: "офіційно нічого говорити не буду".

Як стало відомо АТН з власних джерел, зараз оточення Кернеса чекає приїзду фахівця з Німеччини.

Сам мер Харкова Кернес у телефонній розмові з кореспондентом АТН спростував інформацію про своє перебування у "швидкій". Більше того, повідомлення про його нездоров'я, назвав абсурдним і надуманим: "Як бачите, я ж з вами розмовляю по телефону, більше того, я передзвонив вам сам, осклільки під час вашого дзвінка, спілкувався по другій лінії".

Правда, де саме зараз знаходиться, мер не уточнив, але зазначив, що не в робочому кабінеті.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ: Кернес потрапив до лікарні. Він це спростовує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі