вівторок, 20 грудня 2022 21:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський: воїни крок за кроком виганяють "русский мир" з України

Зеленський: воїни крок за кроком виганяють "русский мир" з України
Українські воїни відбивають найжорсткіші атаки ворога, сказав президент Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Українські воїни крок за кроком виганяють російських окупантів з України.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні. Глава держави подякував військовим, які захищають місто Бахмут на Донеччині, повідомляє Gazeta.ua.

"Подивіться, що Росія лишає там, куди заносить свій прапор – випалену землю, знищене життя, біль, руїни і могили. Це так званий "русский мир". Саме це зупиняють наші герої. Саме це вони виганяють з України, крок за кроком повертаючи життя на нашу землю, куди ступили окупанти. І щоб цей рух був, щоб був наш кордон, щоб ми повертали український прапор містам і селам на півдні і сході нашої держави, є Бахмут", – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Героїзм, винахідливість, стійкість, натхнення: The Economist назвав Україну країною року

Президент подякував батькам, дружинам, дітям воїнів, які захищають Україну у Бахмуті.

Звернувся до українців.

"Прошу всіх наших людей: де б ви не були, будь ласка, підтримуйте українських героїв, які тримаються проти найжорсткіших атак окупантів, проти найбільш божевільних російських ударів", – сказав.

"Цей тиждень надзвичайно важливий для України. Для того, щоб пройти цю зиму і наступний рік. Щоб здобути необхідну підтримку. І щоб український прапор нарешті запанував на усіх ділянках нашого з вами кордону. Кордону України", – заявив президент.

20 грудня Зеленський приїхав у Бахмут. Глава держави вручив українcьким воїнам нагороди.

Бахмут – найгарячіша точка на всій лінії фронту.

Російські окупанти зосередили свої удари навколо Бахмута, незважаючи на велику кількість ліквідованих окупантів, повідомляла українська розвідка.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський: воїни крок за кроком виганяють "русский мир" з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі