субота, 14 вересня 2019 10:17

Зеленський виступив з "95 кварталом" на закритій вечірці

Зеленський виступив з "95 кварталом" на закритій вечірці
Зеленський виступив зі своїм пародистом. Фото: https://espreso.tv

Президент України Володимир Зеленський зіграв самого себе на виступі "Квартал 95", яке пройшло в рамках Ялтинської європейської стратегії (YES) і була закрита для преси.

Про це повідомляє LB.ua.

Перед керівництвом країни і високими гостями виступили Євген Кошовий, Олена Кравець в образі Юлії Тимошенко, Міка Фаталов, а також Юрій Великий, який пародіював Зеленського. При цьому, Юрій Великий, який замінив Зеленського в "Кварталі", запросив гаранта на сцену нібито в ролі перекладача. В результаті Зеленський зіграв самого себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов розповів, чому прийшов на форум YES

Крім цього, в рамках заходу виступила два Спеціальних гостя - Робін Райт, виконавиця ролі Клер Андервуд в серіалі "Картковий будиночок" т і комедійний актор, колишній мер Рейк'явіка (Ісландія) Йон Гнарр.

Ялтинська Європейська стратегія (YES) – провідний форум, де обговорюється європейське майбутнє України в глобальному контексті. Була започаткована у 2004 році, коли Віктор Пінчук запросив близько 30 європейських лідерів для обговорення майбутнього України та ЄС.
З 2004 по 2013 рік Щорічні зустрічі YES проводились у Лівадійському палаці у Ялті. Внаслідок анексії Криму Російською Федерацією Щорічні зустрічі було перенесено до столиці України міста Києва.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський виступив з "95 кварталом" на закритій вечірці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі