пʼятниця, 05 квітня 2019 08:17

Зеленський в прямому ефірі здав аналізи. Не на стадіоні

Зеленський в прямому ефірі здав аналізи. Не на стадіоні
Кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко в п'ятницю, 5 квітня, здають аналізи. Фото - Радіо Свобода

Кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко в п'ятницю, 5 квітня, здають аналізи. Це - одна з умов проведення дебатів, які шоумен виставив чинному президенту, щоб "довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Опонентам не вдалося домовитися про єдине місце проведення цієї процедури. Порошенко днем раніше запросив Зеленського здати аналізи в медпункті Національного спорткомплексу Олімпійський у Києві. Однак Зеленський, який запропонував провести дебати на головній спортивній арені України, вважає за краще клініку Євролаб. За словами спікера його штабу Дмитра Разумкова, в ній результати аналізів будуть об'єктивними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко звернувся до Зеленського: "Будьте мужиком"

Відео, як Зеленський здає аналізи,опублікували на сторінці його комнди у Facebook.

Володимир Зеленський оголосив про готовність іти на дебати з Петром Порошенком. При цьому висунув умову, що дебати мають пройти на стадіоні "Олімпійський", перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо. І закликав пройти медичну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський в прямому ефірі здав аналізи. Не на стадіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі