середа, 30 листопада 2022 19:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський порадив Маску приїхати в Україну

Зеленський порадив Маску приїхати в Україну
Фото: facebook.com/zelenskiy.official

Президент Володимир Зеленський запросив винахідника і найбагатшу людину світу Ілона Маска відвідати Україну, щоб побачити завдану російськими військами шкоду.

Побачене могло б допомогти мільярдеру зрозуміти ситуацію, перш ніж робити свої заяви. Про це президент сказав в інтерв'ю виданню The New York Times.

"Якщо ви хочете зрозуміти, що тут зробила Росія, приїжджайте в Україну, і ви побачите це на власні очі. Після цього ви скажете нам, як закінчити цю війну, хто її почав і коли ми можемо її закінчити", – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск знову взявся лякати світ Путіним і ядерною зброєю

Під час інтерв'ю з Ендрю Россом Соркіним відеозв'язок обірвався. Коли він відновився, журналіст пожартував, що Маск міг якось вплинути на це.

"Я вас чую. Найважливіше те, що містер Маск нас почує", – додав Зеленський.

3 жовтня Ілон Маск написав так звану "формулу закінчення війни в Україні" і запропонував віддати Крим Росії. Після цього отримав жорстку критику. Американського мільярдера розкритикував, зокрема, колишній посол України у Німеччині Андрій Мельник.

Президент Володимир Зеленський відповів Маску, який робив опитування про належність окупованого Росією Криму. Президент України опублікував твіт. У ньому тегнув засновника компанії SpaceX і найбагатшу людину у світі.

Маск після шквалу критики відповів Зеленському.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський порадив Маску приїхати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі