пʼятниця, 20 жовтня 2023 12:32

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський відповів на потужну промову Байдена

Зеленський відповів на потужну промову Байдена
Спільна мета України і США - захистити вільний спосіб життя для всіх. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський назвав промову лідера Сполучених Штатів Америки Джо Байдена дуже потужною.

Зеленський у соцмережі Х 20 жовтня подякував за допомогу Вашингтону і запевнив, що разом наші країни не дозволять знищити свободу і демократію, передає Gazeta.ua.

"Я вдячний Джозефу Байдену за його потужну промову. Разом ми не дозволимо ненависті знищити свободу, а терористам демократію. Україна вдячна США за підтримку та непохитну віру в те, що гуманізм, свобода, незалежність і міжнародний порядок, ґрунтований на правилах, мають завжди перемагати", - сказав він.

Зеленський наголосив, що спільна мета Києва та Вашингтону - захистити вільний спосіб життя для усіх. Країни, які протистоять агресії та тероризму, розраховують на лідерство США в збереженні спільної свободи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден назвав спільну мету ХАМАС і Путіна

"Непохитна двопартійна підтримка України в Сполучених Штатах дуже надихає всіх наших воїнів і весь наш народ. Інвестиція США в оборону України гарантує довгострокову безпеку для всієї Європи та світу", - підсумував Зеленський.

Президент США Джо Байден вважає, що українці досягають успіху. А диктатор Володимир Путін провалився. США не дозволять йому перемогти. Про це президент Байден заявив у зверненні до нації.

Президент США Джо Байден назвав фінансову допомогу Україні розумною інвестицією, яка допоможе українцям здолати кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Байден очікує, що на допомогу Україні виділять $60 млрд у запиті на фінансування у розмірі $100 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відповів на потужну промову Байдена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі