пʼятниця, 11 жовтня 2019 00:20

Зеленський обурився образливим вигукам: "Мене ще ніхто так не називав"

Зеленський обурився образливим вигукам: "Мене ще ніхто так не називав"
Зеленський провів 14-годинну розмову з журналістами. Фото: Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський вважає, що більшість учасників акції "Ні капітуляції" взяли в ній участь через відсутність комунікації з ним.

"Я впевнений, що більшість людей, яка там була (на акціях "Ні капітуляції" - ред.), прийшла тому, що не було комунікації зі мною. Вони не розуміють. Може хтось дійсно від душі вважає, що це неправильно приймати "формулу Штайнмаєра". Мені здається, зараз зрозуміло, що прийняли просто текст цієї формули. Але ми знаємо точно, що про це говорять, що були якісь люди, напевно, представники, які прийшли щось покричати образливе", - сказав Зеленський під час пресмарафону 10 жовтня.

Він зазначив, що чув, як про нього кричали "те, що кричали колись на пана Путіна".

"Я чув ці слова. Тому коли ми з вами говоримо про акцію "Ні капітуляції", чи "Ні зраді" - мовляв, просто давайте, хто гучніше образить президента України - я сприймаю це дуже негативно. Мене ще ніколи в житті словом на 5 літер починаючи з "Х", і закінчуючи "О", ніхто не називав", - обурився глава держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 тисяч українців вийшли на майдан Незалежності

Один із журналістів захотів почути вибачення від Зеленського за слова керівника Офісу Президента, який у Facebook розмістив скріншоти повідомлень, начебто за участь в акції проти капітуляції пропонувалися гроші.

"Я думаю, що ви з цього приводу повинні поговорити з паном Богданом, і я впевнений, що вам ніхто не давав гроші. Але я не здавав капітуляцію. І хотів би від вас - якщо ви таке кричали на мене - вибачень. Я теж хочу вибачення від людей, які мене так назвали... ", - сказав Зеленський.

Масові акції проти "формули Штайнмаєра" відбулися у Києві та в регіонах 1 і 6 жовтня.

Вони кричали: "Ні капітуляції!", "Зеля – Геть!", "Зеля і Путін – Ху*ло", "Вова виходь!"

За даними поліції, в акції брали участь 10 тисяч людей.

Пізніше учасники акції пішли до Офісу президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів та вулиці Грушевського.

Глава Офісу президента Андрій Богдан опублікував допис у Facebook із нібито скріншотами переписки про те, що людей збирали на Майдан за гроші.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський обурився образливим вигукам: "Мене ще ніхто так не називав"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі