понеділок, 18 вересня 2023 11:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський назвав переваги ЗСУ над російською армією

Зеленський назвав переваги ЗСУ над російською армією
Президент України назвав дві переваги ЗСУ над армією Росії. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський впевнений у перемозі України в повномасштабній війні з Росією.

В інтерв'ю для СBS він назвав переваги ЗСУ на російською армією. Її проблеми старі та давно відомі, вважає президент.

"Слабкість ворога – це радянська система. Це не така розвинена комунікаційність, як наша. Його слабкість – це велика недовіра всім своїм військовим, розвідникам тощо. Вони приймають рішення пізніше. Так, вони можуть бути дуже небезпечні, але вони повільніші за нас. Наша перевага в мотивації, бо це наш дім. І друга перевага – ми набагато швидші. Тож не можна гаяти час, бо час – це наша зброя", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна не закінчиться парадом ЗСУ у Москві – Буданов

У відповідь на запитання про військові дії взимку глава держави анонсував активні операції Сил оборони.

"Я постійно кажу усім нашим партнерам: ми не можемо втрачати час, забудьте про погоду, тощо. Там, де не можемо їхати броньовиком, давайте летіти. Де не можемо летіти, давайте пускати дрони. Де не можемо дрони, давайте щось посилювати і пробувати. Проводити спеціальні операції нашими ССОшниками або розвідкою", – додав Зеленський.

Зеленський також розповів у новому інтерв'ю про успіхи Збройних сил України на фронті під час контрнаступу. Український лідер визнав, що прогрес у контрнаступі йде повільно, але запевнив, що українські війська просуваються вперед.

Наразі лінія фронту перетворилася на артилерійську дуель, де росіяни й українці випускають по 40 тис. снарядів на день. Війна з використанням безпілотників також сповільнила прогрес ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав переваги ЗСУ над російською армією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі