четвер, 12 листопада 2009 17:54

Заяви Тимошенко здивували Януковича

Заяви Тимошенко здивували Януковича

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович здивований заявами прем"єр-міністра Юлії Тимошенко про проблеми з розрахунками за російський газ через важку фінансову ситуацію в Національній акціонерній компанії (НАК) "Нафтогаз України".

"НАК "Нафтогаз України" - монополіст, який збирає по всій Україні кошти за спожитий газ. Тому нам не зрозуміло, куди діваються ці кошти. Їх завжди вистачало для того, щоб розраховуватися за газ", - сказав він в ефірі евпаторійської телекомпанії "Моріон" в четвер.

При цьому Янукович нагадав про те, що в різні часи державний бюджет отримував від "Нафтогазу" прибуток в розмірі від 500 до 800 млн грн.

Коментуючи заяви керівника уряду про 100-відсоткове виконання держбюджету, Янукович підкреслив, що тоді коштів повинно вистачати і на оплату за російський газ.

"Якщо виконується бюджет, означає в бюджеті повинно бути все збалансовано", - сказав він.

Янукович вважає, що прем"єр-міністр України повинна відзвітувати про те, куди пішли вже отримані кредити від Міжнародного валютного фонду.

"Потрібно, щоб Тимошенко відзвітувала, куди вона витратила ці $11 млрд. Хай відкриє нам цю таємницю", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Заяви Тимошенко здивували Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі