середа, 15 жовтня 2008 08:23

Заяви Колесникова доводять проамериканську позицію "Регіонів" - Вітренко

Заяви Колесникова доводять проамериканську позицію "Регіонів" - Вітренко
Заява Бориса Колесникова про те, що в новому парламенті питання надання державного статусу російській мові не повинні обговорюватися, є черговим доказом прозахідної спрямованості Партії регіонів. Про це заявила лідер ПСПУ Наталія Вітренко.

Як повідомили в прес-службі ПСПУ, Вітренко дивується тими людьми, "які до цих пір зберігають ілюзію з приводу Партії Регіонів. ПР в своїй програмі в передвиборній, в своїх заявах, пригадайте 1 березня 2008 року, їх Сіверськодонецький з"їзд, виступ їх лідера, вона чітко говорить про те, що їх вектор, їх курс - євроінтеграція. Тобто, вони себе заявили як західна партія, яка відстоює вектор, альтернативний інтеграції з Росією".

"От чому вони підписуватимуть угоди з НАТО, тягнутимуть Україну в НАТО, вони відмовлятимуться від російської мови і виконуватимуть всі вимоги НАТО, щоб у нас були тільки дві мови - англійський і український - на нашій території. Вони робитимуть все, щоб церкву нашу зруйнувати і зробити єдину помісну під протекторатом Ватикану. У мене немає ніяких ілюзій щодо цього", - підкреслила Вітренко.

"Розуміючи позицію Партії Регіонів, заява Колесникова - це чергове визнання в любові до Заходу", - сказал лідер ПСПУ, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Заяви Колесникова доводять проамериканську позицію "Регіонів" - Вітренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі