вівторок, 29 грудня 2015 08:35

Заява на Шокіна, затор на кордоні з Росією та співпраця Путіна з талібами - найважливіші події ночі

Заява на Шокіна, затор на кордоні з Росією та співпраця Путіна з талібами - найважливіші події ночі
Фото: newsradio.com.ua

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за ніч вівторка, 29 грудня.

1. "Блок Петра Порошенка" готовий до зміни уряду і до перевиборів парламенту. Про це заявив лідер БПП Юрій Луценко.

2. Народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв подав заяву в Національне антикорупційне бюро України щодо корупційних дій Генпрокурора Віктора Шокіна. Про це повідомив сам парламентарій.

3. На пропускному пункті "Гоптівка" у Харківській області утворився багатокілометровий затор на кордоні з Росією. "Українські митники працюють за колишніми правилами. Росіяни ж посилили режим пропуску", - пояснили у Державній фіскальній службі Харківської області.

4. Відбулася телефонна розмова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова і державного секретаря США Джона Керрі. Політики обговорили боротьбу з ІДІЛ і ситуацію на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба МЗС Росії.

5. Президент РФ Володимир Путін хоче співпрацювати з радикальним рухом "Талібан". Про це пише "The Sunday Times" з посиланням на одного з командирів угруповання.

Зараз ви читаєте новину «Заява на Шокіна, затор на кордоні з Росією та співпраця Путіна з талібами - найважливіші події ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі