вівторок, 22 серпня 2006 15:14

Завтра Ющенко відкриє пам"ятник В"ячеславу Чорноволу

23 серпня Президент України Віктор Ющенко о 12.00 візьме участь в урочистому відкритті пам"ятника В"ячеславу Чорноволу на розі вулиці Грушевського і Музейного провулка в Києві.

Як повідомили в прес-службі глави держави, в цьому заході також візьмуть участь Голова Верховної Ради України Олександр Мороз, прем"єр-міністр Віктор Янукович, Київський міський голова Леонід Черновецький, голова Київської обласної державної адміністрації Віра Ульянченко, члени уряду, народні депутати, представники виконавчої влади і громадськості.

О 10.00 Ющенко покладе квіти до пам"ятників князю Володимиру, Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському і до пам"ятного знака "Жертвам Голодомору 1932-1933 років".

Після покладання квітів Президент огляне в Українському домі виставку "Кам"яна скульптура Криму - перехрестя етнокультур", художні твори Панаса Єрмоленка і Якова Ющенка, твори сучасних художників "Відгомін", а також виставку, присвячену пам"яті жертв Голодомору 1932-33 років "Я пам"ятаю", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Ющенко відкриє пам"ятник В"ячеславу Чорноволу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі