четвер, 22 лютого 2007 13:38

Завтра у Ющенка День народження. Баба Параска вже готова

Героїня Майдану Параска Королюк має намір подарувати президентові України Віктору Ющенку на його 53-й день народження фігурку Ісуса Христа.

Баба Параска сподівається, що завтра їй таки вдасться зустрітися з головою держави. – Побажаю йому щастя, здоров"я, діткам його і всьому українському народу. І щоб Бог допоміг йому виконати всі обіцянки, – говорить баба Параска.

За словами Параски Королюк, вона вже декілька тижнів не була вдома. "Їздила до Запоріжжя і Донецька, агітувала там за Ющенка. І за Юлію Тимошенко. Ночую на вокзалах або у добрих людей", – розповіла жінка.

Зараз вона в столиці, каже, хоче подивитися, як працює уряд.

Разом з тим Королюк стежить і за тим, що відбувається в її рідному Залещицькому районі Тернопільської області. "Мені дочка по телефону розповіла, що недавно запалили газ в селі Садки і в районній газеті всі заслуги приписали керівництву району. А про те, що Параска Королюк скільки разів просила в Києві виділити кошти для газифікації району, ніхто і не згадав", – обурюється героїня Майдану.

Говорить, що дуже переживає за газифікацію району і через те, що 6 сіл ще не газифіковані, пише УНИАН.


Зараз ви читаєте новину «Завтра у Ющенка День народження. Баба Параска вже готова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі