середа, 26 лютого 2014 11:55

Заступнику губернатора Житомирщини погрожують спалити хату

Заступнику губернатора Житомирщини погрожують спалити хату
Ярослав Долгих з донькою. Фото: Фейсбук

Зранку 26 лютого до заступника голови Житомирської облдержадміністрації, депутата обласної ради Ярослава Долгих на мобільний подзвонили невідомі із погрозами.

Про це дізналася кореспондент Gazeta.ua

"Спочатку запитали, чому я асфальт до хати не поклав. А потім: "Відпусти собаку, щоб разом із тобою не згоріла", - говорить Ярослав Долгих.

Чиновник живе у приватному секторі разом із дружиною Вірою, 34 роки, дворічною донькою, синами-близнюками, яким півтора року, та 91-річною бабцею.

"Я не займався фінансами в адміністрації, а суто гуманітарними питаннями. Це, наприклад, діти-сироти, психоневрологічні диспансери. Мені дзвонять із будинків сімейного типу, яким я сприяв, і пропонують публічну підтримку на мою адресу", - веде далі Долгих.

З приводу погроз він звернувся до правоохоронних органів.

"Не хочу рвати на собі сорочку, але я від початку політичної кризи на нарадах в адміністрації виступав проти застосування сили до людей", - стверджує він.

Комендант облдержадміністрації Влад Пучич, яка була захоплена 19 лютого, каже, що не знає, що відбувається.

Зараз ви читаєте новину «Заступнику губернатора Житомирщини погрожують спалити хату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі