середа, 14 листопада 2012 11:15

Законопроект про перевибори з'явився на сайті Ради

Законопроект про перевибори з'явився на сайті Ради
Фото: vidomosti-ua.com

На сайті Верховної Ради з'явився текст законопроекту про перевибори, який у вівторок зареєстрував член фракції Партії регіонів Олександр Козуб.

Згідно з поданим законопроектом, пропонується внести зміни до чинного закону про вибори і передбачити включення в перелік підстав для проведення повторних виборів неможливість встановлення достовірних підсумків голосування і результатів виборів в округах, пише Українська правда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції кажуть, що ЦВК має вирішити, як скасувати оприлюднені результати по двох округах

При цьому пропонується зберегти терміни проведення виборів, передбачені чинним законодавством.

Пропонується також визначити, що повторні вибори в мажоритарних округах призначаються не пізніше 30-денного терміну з дня прийняття ЦВК рішення про неможливість встановити достовірні результати.

Козуб також пропонує проводити вибори в останню неділю 60-денного терміну після опублікування ЦВК рішення про їх призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка може бути люстрація в Ударі, який вперше отримав 40 мандатів?

"Прийняття зазначеного проекту забезпечить врегулювання питань проведення повторних виборів у разі неможливості достовірного встановлення підсумків голосування та результатів виборів депутатів в одномандатних виборчих округах", - йдеться в пояснювальній записці.

Як відомо, у вівторок у ВР був зареєстрований законопроект про перевибори у мажоритарних округах. Автор подання - член фракції ПР Козуб.

Зараз ви читаєте новину «Законопроект про перевибори з'явився на сайті Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі