понеділок, 18 серпня 2008 14:32

Задорожній відмовився розповідати про "змову Тимошенко з Москвою"

Радник прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр Задорожній не вважає за доцільне коментувати будь-які заяви Секретаріату Президента України.

Про це він сказав, коментуючи заступника глави Секретаріату Президента України Андрія Кислинського.

За словами Задорожнього, "коментувати будь-який вислів будь-кого я не збираюся, це не моє завдання".

Говорячи про звинувачення з приводу того, що нібито він входить до проекту "Вибори-2010", який нібито створений у Москві, Задорожній відповів:" Я працюю у Києві, і не є ні на Сардинії, ні в Москві".

Сьогодні, 18 серпня, заступник глави Секретаріату Президента Кислинський заявив, що Секретаріат Президента передасть до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях чинного прем`єр-міністра Тимошенко.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Російської Федерації з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Тимошенко на виборах Президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем`єр-міністра України та її політичної сили у конфлікті з Грузією.

"Координація проекту "Вибори-2010" покладена на створений у Москві центр на чолі із Віктором Медведчуком. До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс та Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні буде займатися Дмитро Табачник", йдеться у повідомленні.

При цьому, зазначає Кислинський, на реалізацію проекту підтримки Тимошенко вже зарезервовано близько 1 мільярда доларів США.

"Роботу передвиборчого штабу вже фактично розпочато. До неї долучаються українські фінансово-промислові групи, які вже встигли відзначитися на підтримці проросійського проекту в 2004 році. Перебуваючи із найближчим оточенням на Сардинії, Тимошенко скликає під свої знамена "вчорашніх", які прагнуть реваншу на чолі з Медведчуком. Нещодавно, за особистим запрошенням Тимошенко, до них приєднався і Кучма Л.Д., прилетівши в суботу на Сардінію", - наголосив заступник глави Секретаріату Президента, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Задорожній відмовився розповідати про "змову Тимошенко з Москвою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі