пʼятниця, 15 серпня 2008 17:42

Юлію Тимошенко бачили на Сардинії

Юлію Тимошенко бачили на Сардинії

Понад тиждень прем"єр-міністра 47-річну Юлію Тимошенко не бачили на публічних заходах в Україні. Перед журналістами вона востаннє з"являлася минулої середи на засіданні уряду. Наступне мало відбутися за тиждень, але його скасували.

Прем"єрка обіцяла у відпустку не йти. Мовляв, багато роботи. Але у середу лідер партії "Єдиний Центр" Ігор Кріль заявив, що прем"єр таємно відпочиває на одному із Середземноморських островів.

За кілька днів колишня полтавка, а нині громадянка Великої Британії, Галина розповіла журналістам ніби бачила Тимошенко на італійському острові Сардинія. Це — один із найкращих світових курортів. Там відпочивають найбагатші та найвпливовіші люди.

Розташований він за 12 км від французького острова Корсика та за 200 км на північ від узбережжя Африки. Сардинія — другий за величиною серед Середземноморських островів. На ньому чимало пам"яток архітектури — некрополі фінікійців, римські амфітеатри, фортеці генуезців, романські церкви та готичні собори.

На Сардинії прем"єр нібито перебуває інкогніто: не заплітає косу, завжди носить темні окуляри. Живе у туристичному комплексі Villaggio Forte, який розташований на 25 га. У ньому можна замовити окрему віллу біля самого моря. Коштує це від 27 тис. грн на добу. Приблизно таку зарплату Юлія Тимошенко отримує за місяць на посаді прем"єр-міністра.

Курорт популярний серед російських та українських мільйонерів. На Сардинії свій 69-й день народження святкував екс-президент України Леонід Кучма. Також на цьому острові люблять відпочивати американські актори Том Круз, Шерон Стоун, італійський модельєр Роберто Каваллі.

"ГПУ" намагалася зв"язатися із прес-секретарем прем"єрки Мариною Сорокою. Однак та перебуває у відпустці і на дзвінки не відповідає.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Тимошенко бачили на Сардинії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі