неділя, 26 грудня 2010 15:02

За Луценком стежили з самого ранку

За Луценком стежили з самого ранку

Спостереження за колишнім Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком велося спостереження з самого ранку.

Про це повідомили в прес-службі "Народної самооборони".

За словами керівника прес-служби Лариси Сарган, відеокамери, встановлені на будинку Луценка, допомогли встановити, що спостереження за екс-міністром велося з самого ранку з таксі, що стояло біля під'їзду будинку.

"Коли Луценко вийшов з собакою, троє" альфівців "вискочили з таксі і допомагали іншим затримувати його і запихати в мікроавтобус. Ось такий великий, виявляється, Луценко, що його повинні затримувати 11 осіб", - заявила вона.

"На місці затримання був прокурор, який веде його справу. За попередніми даними це був Войченко. На даний момент, ми не знаємо, де знаходиться Луценко", - додала Сарган.

Нагадаємо, в неділю близько 13:00 Луценко був затриманий.

Раніше Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно колишнього Міністра внутрішніх справ Луценка за підозрою в розтраті майна при затвердженні наказу, яким його водієві було нараховано 40 тис. грн. Справу порушено за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Лига

Зараз ви читаєте новину «За Луценком стежили з самого ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі