четвер, 25 квітня 2013 11:21

Всеукраїнський референдум відбудеться 18 серпня?

Всеукраїнський референдум відбудеться 18 серпня?
Олександр Данилюк. Фото: spilnaspravakh.blogspot.com

Координатор громадського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк повідомив, що джерела в Адміністрації президента називають дату проведення Всеукраїнського референдуму, а саме 18 серпня цього року.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав

"Всеукраїнський референдум відбудеться 18-го серпня цього року. Про це повідомило власне джерело Громадянського руху "Спільна Справа" у Адміністрації Президента. Референдум буде призначено за п'ятдесят днів до цієї дати відповідним Указом Президента", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владі треба відпрацювати референдум - Чорновіл

Окрім того, він додав, що предметом референдуму стануть "зміни до Конституції України, які суттєво посилять внутрішньополітичні повноваження президента, фактично нівелюють значення парламенту та дозволять інтегрувати Україну в подальшому до Євразійського Союзу, делегувавши в такий спосіб її міжнародну правосуб'єктність до Кремля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі французи штурмували парламент через закон про одностатеві шлюби

"Симптоматично, що референдум фактично приурочують до річниці ГКЧП, що ймовірно має символізувати реванш путчистів", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Всеукраїнський референдум відбудеться 18 серпня?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

59

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі