четвер, 06 грудня 2018 10:15

Впевнений у команді та народові - Олександр Шевченко йде у президенти від УКРОПу
7

Автор: ukrop.party
  З'їзд партії УКРОП
З'їзд партії УКРОП

5 грудня у столичному МВЦ пройшов XVI з'їзд партії УКРОП. На заході зібралися понад 2 тис. партійців, щоб висунути кандидата у президенти. Ним став народний депутат Олександр Шевченко.

Автор: ukrop.party
  Олександр Шевченко
Олександр Шевченко

Він переміг на більшості партійних праймеріз. Змагався із заступницею голови Комісії партійного контролю УКРОПу Оксаною Тунік-Фриз і заступницею голови Київської міської організації "Українського об'єднання патріотів" Іриною Головатенко. Нардепа підтримали однопартійці з 24 регіонів України.

Праймеріз – це публічні внутрішньопартійні вибори кандидата у президенти. Завдяки ним істотно підвищується внутрішньопартійна конкуренція.

Автор: ukrop.party
  Василь Шкляр
Василь Шкляр

Відкрив з'їзд письменник Василь Шкляр: "Наші президентські праймеріз цілком себе виправдали. Цей вдалий крок вирізнив нас із-поміж інших партій. Наш авторитет на цьому зріс. Відбулася боротьба. Усі претенденти були гідними. У праймеріз брали участь 2 красиві жінки: Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко. Кожна могла б стати гідним кандидатом – кращим за тих, яких ми щодня бачимо на телеекранах. Але беззаперечним лідером вийшов чоловік із прізвищем Шевченко.

Мені дуже імпонує програма Олександра Шевченка. У ній наріжним каменем стоїть людська гідність, правда. Бо найбільша біда, якої наробила нинішня влада, - після Революції гідності жорстоко і відверто потопталася над цією гідністю.

У 1 статті Конституції написано, що Україна – демократична, правова і соціальна держава. Але чи стала вона правовою? У нас навіть соціальні проекти перетворилися на бізнесові, які принижують людську гідність. Згадаємо субсидії – через них розлучилися багато людей. Уявіть, люди прожили весь вік і для того, щоб отримати субсидію, їм треба розлучитися. Це махінація, до якої підштовхує людей влада. Не стала наша країна правовою. Бачимо дивовижні деформації. Будемо робити все, щоб між людьми і владою запанували чесні відносини.

На президентські вибори піде Олександр Шевченко. Але не він один – підемо всі ми. Нашому кандидатові потрібна підтримка. Ми зосередимо всі свої сили і знання на чесних правилах гри, які мусять нас вирізнити з президентської кампанії. Вона буде дуже непростою. Вона буде найбільш непередбачуваною з усіх попередніх. Ми зобов'язані виграти цю боротьбу і пройти цей шлях із честю".

Автор: ukrop.party
  Тарас Батенко
Тарас Батенко

Голова партії "Українського об'єднання патріотів", народний депутат Тарас Батенко наголосив, що партійці обрали людину, яка належить до категорії нових лідерів.

"Сьогодні після відкритого демократичного процесу праймеріз, у результаті обговорення і голосування всіх членів партії вперше висуваємо кандидата на посаду президента України від "Українського об'єднання патріотів". Ця людина належить до категорії нових лідерів, яких зачекалася і потребує українська нація, які прийшли в політику за покликом Майдану, які символізують нову українську ідею та мрію. Це громадянин, який творить свій успіх своїми руками. Ця людина – підприємець, меценат, політик, який ніколи не забуває про свою українську громаду, про сім'ю, родину, про всіх нас. Прошу привітати переможця праймеріз – народного депутата і нашого побратима, кандидата в президенти Олександра Шевченка", - заявив Батенко.

Автор: ukrop.party
  Олександр Шевченко
Олександр Шевченко

Кандидат у президенти Олександр Шевченко приїхав на з'їзд із дружиною Тетяною та донькою Ксенією.

"Ми пішли у виборчий процес зі здобуття найвищої посади в державі – крісла президента, у якому за 27 років засиділися випадкові люди. Наші праймеріз були тривалими, демократичними, сучасними, які визнає весь світ. Ця боротьба була не за місце під сонцем, а за те, щоб український народ врешті-решт почав жити на своїй землі заможно. Щоб до нього влада ставилася чесно. Щоб вона дійсно була сервісом, який дає людям просто, справедливо і чесно жити. Заради майбутнього наших дітей і внуків, заради сьогодення ми боремось. Переконаний, що ми переможемо. Тому що ми і є український народ.

Переконаний, що більшість українців підтримує "Українське об'єднання патріотів", тому що у нас нема неправди в думках, нема неправди за нами. Ми – та політична сила, яка народилася, щоб змінити країну на краще. Не у власних меркантильних інтересах, а для добробуту, щастя нашого народу та України".

Автор: ukrop.party
  Олександр Шевченко
Олександр Шевченко

Шевченко пригадав, що за 27 років політики привели Україну до того, що вона стала найбіднішою в Європі. А західні держави не хочуть бачити в Україні сильного конкурента.

"Поки ми самі не станемо незалежною заможною країною з сильною економікою й армією, годі очікувати, що нам хтось допоможе. Ми не можемо більше чекати, коли за нас хтось проводить переговори. Коли у великій геополітичній грі нас вважають ні за кого. Маємо стати не Європою, Росією чи Америкою. Ми повинні стати незалежною, справедливою та сильною державою Україна. І в цій державі єдиним власником повинен стати український народ".

Політик наголосив, що в країні одне з ключових питань, яке заважає економічному розвитку і процвітанню, – високий рівень корупції в усіх ешелонах влади.

"Якщо не здобудемо цієї перемоги, ніколи не вийдемо з жебрацтва, у яке нас за 27 років скинули політики. Але вірю, що скоро так не буде. І вже у березні 2019-го ми здобудемо перемогу над страшною гідрою корупції, яка нас зсередини з'їдає сильніше за зовнішню агресію. Вірю, що ми сильні та ніхто не зможе нас перемогти. Коли перевірятимемо, де гроші політиків, першим для перевірки напишу себе. Бо я ні за що не боюсь.

Люди на чолі з президентом, які 27 років були при владі, жодного шансу здобути перемогу не мають. Я упевнений у нашій команді й українському народові. Ніщо на шляху до перемоги нас не зупинить", - сказав Шевченко.

Автор: ukrop.party
  Олександр Шевченко з дружиною Тетяною та донькою Ксенією
Олександр Шевченко з дружиною Тетяною та донькою Ксенією

Із Ксенією Шевченко співають духовний гімн України "Боже великий, єдиний, нам Україну храни". На завершення батько дякує рідним та артистам.

Олександр Шевченко відомий українцям як активний законотворець. На його рахунку 83 запропонованих на розгляд Верховної Ради законопроекти. Серед них і проект резонансного закону, покликаного заборонити пропаганду ідеології "русского мира" на території України. Свого часу Олександр Шевченко вигадав ідею й заснував курорт "Буковель", перетворивши депресивний регіон довкола прикарпатського села Поляниця на один із найбагатших куточків України.

Зараз ви читаєте новину «Впевнений у команді та народові - Олександр Шевченко йде у президенти від УКРОПу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі