вівторок, 18 липня 2017 19:48

"Вожді" перепили - віце-спікер прокоментувала заяву Захарченка

"Вожді" перепили - віце-спікер прокоментувала заяву Захарченка
Фото: sharij.net

Ватажки терористичних ЛНР і ДНР оголошують написані у Кремлі заяви, щоб відволікти від майбутніх переговорів.

Про це у своєму Facebook написала віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко.

"Чому саме зараз ці феєричні заяви від ватажка бойовиків? Ну, може, була спекотна неділя. Можливо, завезли традиційну російську гуманітарку з традиційним російським продуктом і "вожді" перепили. Їхні заяви - питання до психіатрів і прокурорів, які всю цю терористичну маячню мають збирати в одну справу про розпалювання міжнаціональної ворожнечі, замах на територіальну цілісність країни. А суди - українські і міжнародні - виносити вироки.

Але в цій маячні терористів є одне "але". Вони - несамостійні. Навіть коли п'яні. Вони озвучують те, що їм написав Кремль, що в їхні дурні голови вклав Кремль... Чому саме зараз ці чергові шизофренічні заяви? Бо завтра "Мінськ", чергові зустрічі, і там ОРДЛО потрібно відволікати увагу від теми заручників, теми безпеки. Бо до кінця липня мають відбутися телефонні переговори в нормандському форматі. І Путіну потрібно піднімати ставки, продовжувати свою цинічну гру, що "нас там нет", "это молодые республики" и "покоренные народы", - прокоментувала Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створенням "Малоросії" бойовики блокують Мінські угоди - Марчук

18 липня ватажок терористів Олександр Захарченко заявив про заснування "Малоросії".

Зараз ви читаєте новину «"Вожді" перепили - віце-спікер прокоментувала заяву Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі