середа, 30 серпня 2023 18:04

Війна все більше переміщується на російську територію: в ОП висловились про "бавовну" у Пскові

Війна все більше переміщується на російську територію: в ОП висловились про "бавовну" у Пскові
Влада затягує Росію все глибше і глибше в безодню хаосу. Фото: РосЗМІ

Вибухи у російському Пскові свідчать про те, що війна все більше переміщується на територію РФ.

Цей процес є незворотним, написав радник голови Офіса президента Михайло Подоляк у Twitter.

"Процес є наслідком втраченої фронтової складової ворогом, який вже давно воює лише числом й лише в обороні. Зокрема йдеться й про відсутність реальних систем управління силами в регіонах, у том числі й ППО", – вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі відреагували на масовану атаку безпілотниками

Подоляк назвав дивними заклики не атакувати територію Росії. Все відбувається у рамках принципів оборонної війни. Україна дотримується зобов'язання не використовувати зброю союзників для цих цілей.

Російський президент Володимир Путін непридатний для переговорів. Демонстративна ліквідація голови ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина підтверджує те, що голова Кремля не дотримується домовленостей й націлений виключно на ескалацію.

"Отже, поки Путін залишається президентом, війна триватиме. Затягуючи Росію все глибше і глибше в безодню хаосу", – додав Подоляк.

У ніч на 30 серпня стало відомо про вибухи у Пскові РФ на аеродромі військових літаків "Хрести". Також вибухи пролунали у Брянську і Тулі.

Мер Москви заявив про атаку безпілотників на столицю РФ. У Пскові пошкоджень зазнали літаки Іл-76.

Зараз ви читаєте новину «Війна все більше переміщується на російську територію: в ОП висловились про "бавовну" у Пскові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі