понеділок, 18 вересня 2023 09:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Війна не закінчиться парадом ЗСУ у Москві – Буданов

Війна не закінчиться парадом ЗСУ у Москві – Буданов
Очільник розвідки закликав не сподіватись, що Москва залишить Україну в спокої. Фото: eastnews.ua

Не слід сподіватися, шо Кремль з власної волі залишить Україну в спокої.

Повномасштабна війна не завершиться парадом українських військових у Москві, але й Росія може не сподіватися, що святкуватиме свою перемогу у Києві, заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтервʼю виданню The Economist.

"РФ сама по своїй волі не припинить військову агресію проти України. Війна для Росії буде константою протягом всієї її історію", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ГУР назвали три основні цілі дронових атак по РФ

Буданов зазначив, що сподіватися на мир чи припинення вогню неможливо, доки українські військові не встановили власні прапори на місцях.

"Ми розуміємо, що не закінчимо війну парадом перемоги у Москві. Але Москва не повинна будь-коли сподіватися провести таке ж дійство у Києв", – підкреслив начальник ГУР.

Президент Володимир Зеленський розповів у новому інтерв'ю про успіхи Збройних сил України на фронті під час контрнаступу. Український лідер визнав, що прогрес у контрнаступі йде повільно, але запевнив, що українські війська просуваються вперед.

Зараз ви читаєте новину «Війна не закінчиться парадом ЗСУ у Москві – Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі