середа, 17 квітня 2013 16:21

Влада знову поширює сфальшовані коментарі Власенка?

Влада знову поширює сфальшовані коментарі Власенка?
Сергій Власенко. Фото: podrobnosti.ua

Прес-служба партії "Батьківщина" заявляє, що влада знову використовує "кишенькові" ЗМІ для розповсюдження неправдивої інформації щодо захисника лідера опозиції Юлії Тимошенко Сергія Власенка та тиражування неіснуючих інтерв'ю.

У прес-службі повідомили, що вчора на маловідомому Інтернет-сайті "Время" з'явилися фальшиві коментарі, приписані захиснику Юлії Тимошенко Сергію Власенку. Згодом вони були передруковані кількома іншими сайтами, у тому числі і сумнозвісним "Обозревателем".

"Це чергова провокація. Ніяких коментарів та інтерв'ю сайту "Время" Сергій Власенко не давав. Усвідомлюючи, що уся конструкція обвинувачень, побудованих проти лідера опозиції Юлії Тимошенко, розсипалася на очах, режим Януковича вдався до вже апробованих ним засобів – влаштування інформаційних провокацій проти захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка", - йдеться у заяві прес-служби партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція ще вирішуватиме, що робити із виборами у Києві

"Звертаємося до колег з проханням не передруковувати фальшивки і не брати участь у інформаційних провокаціях Банкової. Ми розуміємо, що у влади є велике бажання довічно ув'язнити Юлію Тимошенко, позбавити волі її захисника Сергія Власенка та інших представників опозиції, бо їхня діяльність ставить під загрозу існування режиму Януковича",- йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада вигадує "відчіпну побрехеньку", яка затягуватиме вибори в Києві - Чорновіл

Нагадаємо, що у лютому були заяви ніби-то Власенка, про те, що захисника Тимошенко намагалися тричі отруїти і що за ним стежать співробітники правоохоронних органів в костюмах мультиплікаційних ведмедів. Сергій Власенко запевнив, що нікому подібних коментарів не давав.

Зараз ви читаєте новину «Влада знову поширює сфальшовані коментарі Власенка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі