четвер, 07 березня 2013 03:03

Владі нескладно буде знайти камікадзе на пост прем'єра - "ударівець"

Владі нескладно буде знайти камікадзе на пост прем'єра - "ударівець"
Фото: uainforg.livejournal.com

Народний депутат від фракції "УДАР" Віктор Чумак заявив, що після того, як на прем'єра Миколу Азарова "повісять усіх собак" за невдачі та провали в економіці, новим прем'єр-міністром може стати екс-губернатор Дніпропетровської області, а нині віце-прем'єр Олександр Вілкул.

"Будувати прогнози по відношенню до дій нинішньої влади - справа невдячна, так як логіки там не спостерігається ніякої, але я вважаю, що ближче до осені всі невдачі і провали можуть звалити на втомленого прем'єра Азарова (він дійсно виглядав утомленим на вчорашньому засіданні Кабміну)" , - сказав пан Чумак.

Як вважає політик, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов "не готовий" підставити шию ", ставши наступником Миколи Азарова в такий критичний момент, тим самим погубивши свою політичну кар'єру.

"Арбузов не буде себе підставляти в такий момент, так як розуміє, що в такому разі його політична кар'єра дуже скоро закінчиться", - додав представник "УДАРу".

"Владі нескладно буде знайти камікадзе на пост прем'єра - ним може бути, наприклад, віце-прем'єр Олександр Вілкул. Владі ж навіщось знадобилося витягувати його у віце-прем'єри, а він, у свою чергу, показав свою відданість їй, тому цілком може вважатися кандидатом на пост глави Кабміну ", - підсумував Віктор Чумак.

Зараз ви читаєте новину «Владі нескладно буде знайти камікадзе на пост прем'єра - "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі