середа, 16 січня 2013 15:30

Вишиванку одягну, але говорити буду російською - Колесніченко

Вишиванку одягну, але говорити буду російською - Колесніченко
Фото: tsn.ua

Народний депутат від парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко запевняє, що вишиванку надягнути може, однак розмовлятиме російською мовою.

Про це він заявив в інтерв'ю Цензор.нет.

"Звичайно, вишиванку можу одягнути!.. Але після відомих подій, які "Свобода" тут інспірувала, я тепер принципово виступатиму лише своєю рідною російською мовою, чого б мені це не коштувало", - зауважив Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злісні прогулищики Ради виправдовуються: Іванющенко хворів, а Ємцю забракло досвіду

Він підкреслив, що українську мову знає: "Я знаю українську мову і не соромився використовувати обидві мови у парламенті. У мене немає в цьому проблеми. А тим більше, коли людина, скажімо так, не наділена владою, звертається до тебе українською, звичайно, відповідаю їй по-українськи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УДАРі вимагають обрання голови делегації в ПАРЄ ще до прибуття у Страсбург

"Навіть при наявності закону, який мені дає змогу розмовляти російською, мені фізично намагаються закрити рот. А якщо їх буде більше? Тоді з'являться концтабори і шибениці. Спасибі "Свободі" - народ розлютився, і він тепер мобілізується і розуміє, якого джина вони випустили з пляшки", - сказав Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Вишиванку одягну, але говорити буду російською - Колесніченко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

556

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі