четвер, 10 липня 2008 15:03

Віра Ульянченко носить Prada (ФОТО)
7

Все своє публічне життя Віра Ульянченко була білявкою. Її зачіска мало змінилася за останніх 10 років. Щоправда, в 2002 волосся Віри Іванівни були трохи довшим. Але, відразу після "помаранчевої" президентської кампанії, вона почала підстригати його радикальніше, пише Vip.

Як і личить державному чиновникові з великим стажем, форма одягу Віри Ульянченко - строгий діловий костюм. Але тут, на відміну від зачіски, у Віри Іванівни немає ніякої постійності. Її гардероб набитий безліччю нарядів найрізноманітніших відтінків. Важко навіть визначити, який з них улюблений.

Втім, якщо придивитися уважніше, то все ж таки можна відмітити деякі тенденції. Наприклад, у Віри Ульянченко є свій улюблений штрих в одязі: вона любить, коли контури піджака оброблені контрастною тканиною, тісьмою або гіпюром. Не можна сказати, що такий нюанс "рятує" будь-який костюм, але деякі, особливо світлі, виглядають непогано.

Викрійки костюмів Віри Іванівни досить одноманітні - це стандартний піджак і подовжена спідниця. У штанях вона з"являється вкрай рідко. Кілька разів відвідувала урочисті заходи в костюмах за останньою модою: з пишними закругленими комірами і довжиною рукавів в три чверті.

Схоже Віру Іванівну мало хвилює, що яскраво-червоний шкіряний піджак не завжди доречний на офіційних заходах. Це ж стосується і інших костюмів червоної гамми, оброблених чорним гіпюром.

Ймовірно, керуючись горезвісним рекламним слоганом "імідж - ніщо", Віра Ульянченко не відрікається і від рожевих відтінків, а також сміливо купує собі костюми в досить великий горох. Втім, у пошуках свого стилю без експерименту не обійтися.

У підході до макіяжу Ульянченко сповідує помірність.

Що стосується аксесуарів, - перш за все, сумок - Віра Ульянченко взагалі стоїть вище за всяку критику: тут вона, як говорять картярі, "тисне банком". Адже Prada - це той бренд, який асоціюється не тільки з добрим смаком, але і, перш за все, з багатством.

Зате у виборі прикрас такої явної тяги до розкоші і ексклюзиву не помічено.

Віра Іванівна дуже любить різні намиста, причому неважливо, чи вони з напівкоштовних матеріалів, чи це проста біжутерія. Ульянченко завжди носить сережки, а на її правій руці красується досить сучасна за дизайном обручка.

Зараз ви читаєте новину «Віра Ульянченко носить Prada (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі