четвер, 29 листопада 2007 14:43

Вінський допустив, що коаліція може розпастися до вівторка

Народний депутат України Йосип Вінський не впевнений у тому, що коаліція демократичних сил доживе до вівторка.  На запитання журналістів, чи не боїться він того, що до наступного засідання Ради можуть бути відкликані якісь підписи під угодою, і коаліція перестане існувати, він відповів, "боюся, бо тиск шалений".

Вінський зазначив, що, зокрема, займався реєстрацією документів про створення коаліції в апараті ВР. Він підкреслив, що в апараті ВР викликали людей для повторного підпису і проводили експертизу кожного підпису. За його словами, це "виконувалась чиясь вказівка і я навіть знаю чия". В той же час він відмовився назвати, за чиєю вказівкою це робилося.

Стосовно не підписання Іваном Плющем коаліційної угоди, Вінський сказав: "або він сам прозріє, або обійдемося без його підпису". Представник БЮТ при цьому підкреслив, що це проблема блоку "Наша Україна – Народна самооборона", і БЮТ не вестиме переговорів із Плющем, "нехай НУ-НС вирішує свої проблеми самостійно".

Вінський вважає, що при голосуванні за кандидатуру Тимошенко на посаду прем"єр-міністра можуть бути віддані голоси і народних депутатів з інших фракцій.

В той же час він підкреслив: "Ми нікого не будемо купувати", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вінський допустив, що коаліція може розпастися до вівторка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі