середа, 24 жовтня 2012 17:25

Він повернеться в Україну, але невідомо коли - адвокат Лазаренка

Він повернеться в Україну, але невідомо коли - адвокат Лазаренка
Фото: segodnya.ua

Близьке оточення Павла Лазаренка не піддає сумніву його намір і бажання повернутися в Україну, однак не може назвати точної дати, коли це станеться.

Про це на прес-конференції у середу заявила його адвокат Марина Долгопола.

"Я конкретно знаю, коли закінчиться термін його (Павла Лазаренка - Gazeta.ua) ув'язнення. Коли він повернеться, я не можу назвати точну дату. Напевно, сьогодні Павло Лазаренко також не може назвати цієї дати", - сказала юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченка затримали через вихід на волю Лазаренка?

За її словами, крім того, що Лазаренко неодноразово заявляв про бажання повернутися на батьківщину впродовж усього часу за кордоном, він "надзвичайно багато робив таких речей і таких кроків, які однозначно підтверджують справжні його реальні наміри повернутися на батьківщину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазаренко запевнив, що не надавав гарантій РФ по боргу ЄЕСУ

Коментуючи кримінальні справи, порушені проти Лазаренка в Україні, адвокат наголосила, що після того, як її підзахисний прибув на територію США і був там затриманий, Генпрокуратура України передала максимум матеріалів у розпорядження правоохоронних органів цієї країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На лист Кузьміна до США реакції не буде"

Генпрокуратура неодноразово заявляла, що Лазаренку небезпечно повертатися в Україну, оскільки тут розпочнуться дуже складні судові процедури за його справами.

Зараз ви читаєте новину «Він повернеться в Україну, але невідомо коли - адвокат Лазаренка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі