пʼятниця, 19 березня 2021 13:49

"Вимагаємо розслідування державної зради в оточенні президента" - Разумкова затулили банером

У п'ятницю депутати з фракції "Європейська солідарність" і "Голос" вийшли до трибуни Верховної Ради з банером "Вимагаємо розслідування державної зради в оточенні президента".

Депутат від "ЄС" Михайло Забродський заявив про "зрив спецоперації із затримання "вагнерівців" і вимогу створення парламентської тимчасової слідчої комісії.

Банером затулили спікера і його заступників.

  До трибуни вийшли 2 фракції
До трибуни вийшли 2 фракції

"Шановні колеги, приберіть, будь ласка, банер. Поводьтеся нормально стосовно колег", - підвищив голос Разумков.

Після цього банер спустили до трибуни.

"Якщо винні залишаються безкарними, вони й надалі створюватимуть передумови для витоку державних секретів до Кремля", - заявив Забродський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bellingcat готує фільм

"ПВК Вагнера" є терористичним угрупуванням, яке виконує для режиму Путіна найбруднішу роботу в усіх точках земної кулі, і наш український Донбас не є винятком.

Планувалося затримати двох терористів у складі злочинної групи, причетних до збиття малазійського Boeing MH-17 і двох військово-транспортних літаків. За лічені години до успішного затримання військових злочинців імовірний кріт у військовому керівництві України гарантував свободу цим вбивцям і знищення ще однієї порції доказів особисто Путіна проти України", - сказав депутат.

"Влада паралельно хоче створити іншу ТСК, якою хоче поховати правду під соусом різних завдань. Ніхто не хоче сказати людям правду", - заявив депутат від "Голосу" Роман Костенко.

Торік у серпні стало відомо, що Білорусь передала Російській Федерації 32 бойовиків групи "вагнерівців", яких затримали 29 липня.

Журналіст Юрій Бутусов повідомив із посиланням на власні джерела, що ГУР Міноборони, СБУ та департамент із військових злочинів Офіса генпрокурора проводили спецоперацію з розшуку та затримання бойовиків.

За версією журналіста, зрив спецоперації міг статися через витік інформації з Офіса президента.

Керівник ОП Андрій Єрмак заявив, що інформація про зрив операції через зрадника в ОП - "дезінформаційна атака".

Зараз ви читаєте новину «"Вимагаємо розслідування державної зради в оточенні президента" - Разумкова затулили банером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі