середа, 12 жовтня 2022 23:04

"Відповідатимуть на рівні з убивцями й катами" - Зеленський пообіцяв відплату пропагандистам терору

"Відповідатимуть на рівні з убивцями й катами" - Зеленський пообіцяв відплату пропагандистам терору
Президент Володимир Зеленський пообіцяв притягти до відповідальності кожного російського вбивцю й ката. Фото: ОП

Вся російська машина терору має бути знешкоджена і буде знешкоджена.

Україна притягне до відповідальності кожного російського вбивцю й ката – від командувачів до рядових, що виконували злочинні накази. Про це сказав президент Володимир Зеленський у черговому зверненні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін не вічний" – в МВС зробили заяву щодо покарання окупантів за звірства в Україні

"Не забудемо й про пропагандистів терору. Усі, хто виправдовує російський терор і підбурює агресії, усі, хто закликає до вбивств й заохочує знущання з наших людей, відповідатимуть на рівні з убивцями й катами", - заявив він.

Зеленський згадав про масштабні обстріли Нікополя та Авдіївки. Їх російські окупанти накривають з "Градів" і ствольної артилерії.

"Наша розвідка, спеціальні служби, правоохоронні органи зʼясовують усі деталі щодо цих та інших російських ударів. Жоден російський терорист не зможе залишитися невідомим для правосуддя – ми будемо знати всі імена і всі деталі", - наголосив Зеленський.

Дніпропетровщину в ніч на 12 жовтня знову обстріляли окупанти. Росіяни усю ніч знущалися з Нікопольщини, повідомив у середу вранці голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Важко поранили 6-річну дівчинку.

На Донецькому напрямку найбільше постраждала Авдіївка. Унаслідок обстрілу міста вранці 12 жовтня щонайменше сім загиблих і вісім поранених людей.

Росіяни завдали удару по центральному ринку, де на той час перебувало "чимало людей".

Зараз ви читаєте новину «"Відповідатимуть на рівні з убивцями й катами" - Зеленський пообіцяв відплату пропагандистам терору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі