середа, 04 квітня 2007 15:33

Верховна Рада не пустила іноземні війська на територію України

Верховна Рада України відмовилась підтримати проект закону про схвалення рішення Президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях.

За даний законопроект проголосувало 5 із 255 народних депутатів, зареєстрованих у залі. Під час обговорення законопроекту зазначалося, що в тій ситуації, яка склалася, недоцільно допускати в Україну збройні сили інших держав для військових навчань.

Проектом закону пропонується схвалити рішення Президента про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2007 році для участі у двосторонньому українсько-російському навчанні чергових сил з протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України та Військово-Повітряних Сил Російської Федерації, українсько-бельгійському тактичному навчанні, багатонаціональних військових навчаннях "Репід Трайдент – 2007", "Комбайнд Еффорт – 2007" та "Сі Бриз – 2007", пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада не пустила іноземні війська на територію України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі