вівторок, 10 листопада 2009 12:35

Василь Противсіх хоче перемогти Тимошенко у першому турі

Василь Противсіх хоче перемогти Тимошенко у першому турі

У прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко з"явився ще один конкурент на виборах. Кандидат у президенти Василь Противсіх вважає своїм головним опонентом главу уряду.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це він заявив на прес-конференції журналістам у Києві.

"Інших конкурентів у мене немає. Проте я не переживаю, бо з допомогою людей виграю вибори в першому турі. Знаю, що нічого легко не буває. Я з третього разу поступив в інститут, з третього разу мене взяли в колгосп. Але я до труднощів готовий", - наголосив Противсіх.

За словами кандидата у президенти, грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн йому допомогли зібрати друзі.

"Маю багатих друзів у Чикаго, Азербайджані. Також односельці помагали", - зазначив він.

Противсіх повідомив, що має команду і програму, однак відмовився конкретизувати її пункти. Запропонував журналістам залишитися після прес-конференції і за півтори годинки все прочитати.

Кандидат на посаду глави держави також відзначив, що "пройшов шлях від села до Кабміну".

"Я задав собі питання: хто має оголосити боротьбу тій владі, якщо не я? Геть таку владу, геть беззаконня!", - закликав він.

Як відомо, Василь Противсіх - президент Івано-Франківської торгово-промислової палати, колишній мер Яремчі, в 2007-му був N23 в списку блоку КУЧМА, який очолював відомий політик Олександр Волков.

Зараз ви читаєте новину «Василь Противсіх хоче перемогти Тимошенко у першому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі