пʼятниця, 08 лютого 2008 10:37

Валентина Семенюк вагітна?

Валентина Семенюк вагітна?
У сім"ї голови ФДУ Валентини Семенюк і бізнесмена Віталія Самсоненко очікується поповнення, пише Хайвей. Нещодавно молодята відправилися до Феодосії. Формальним приводом для візиту до Криму задовго до початку курортного сезону стало знайомство з малою батьківщиною чоловіка.

Проте в такому невеликому місті шила в мішку не втаїш.

Спочатку медики, а потім і вся громадськість Феодосії передавали з вуст у вуста сенсацію: Валентина Семенюк стала на облік в місцевій жіночій консультації у зв"язку з вагітністю.

Імовірно таке віддалене від столиці місто і, очевидно, не сама краща медична установа була вибрана не стільки у зв"язку з "бідністю" відомої соціалістки (чоловік-бізнесмен цілком міг сплатити послуги найдорожчих вітчизняних і зарубіжних клінік), скільки бажанням приховати той факт, що поспіх з весіллям був викликаний "цікавим положенням" нареченої.

Хоча, безумовно, вдова Анатолія Семенюка, виходячи заміж вдруге, могла б не звертати уваги на таку дрібницю. Очевидно, відіграло роль сільське походження Валентини Петрівни.

Як відомо, українське село консервативніше і вкрай негативно відноситься до перелюбств. Швидше за все, про свою вагітність Семенюк дізналася випадково, звернувшись незадовго до весілля в консультативно-діагностичне відділення "Медікома" в Києві з приводу звичайних в її віці жіночих нездужань. Втім, у відділенні цю інформацію не підтвердили, хоча і не спростували. Співробітник "Медікома" заявив, що фірма гарантує своїм клієнтам конфіденційність.

У будь-якому випадку ми поздоровляємо Валентину Петрівну із знаменною подією! Дитина (дівчинка) повинна з"явитися на світ в середині вересня.

За інформацією "Хайвей".

Зараз ви читаєте новину «Валентина Семенюк вагітна?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі