пʼятниця, 21 лютого 2014 00:40

На Вінниччині масово саморозпускаються осередки Партії регіонів

На Вінниччині масово саморозпускаються осередки Партії регіонів
Фото: censor.net.ua

20 лютого у двох районах Вінницької області  - Козятинському та Хмільницькому  - під тиском громади осередки Партії регіонів саморозпустилися.

Першими свої повноваження  складали голови. За ними партквитки кидали інші "регіонали".

"Коли Партія регіонів заради збереження своєї влади в державі стає на шлях масових вбивств, причому залучає для розправи з українським народом чужоземців – московських снайперів-найманців – це вже не просто державний терор, це злочин проти людяності, який засуджує весь український народ, уся світова громадськість. На барикадах помирають наші друзі та знайомі. День тому ми втратили чудового хлопця, колегу-свободівця із Тернопільщини. Його застрелили на Майдані у Києві, а владі до всіх смертей немає діла. Вони тікають за кордон", –  прокоментував  голова хмільницької "Свободи" Роман Марійчак.

У Козятинській міській раді також розпустили фракцію "регіоналів".

Слід зазначити, що 20 лютого із Партії регіонів вийшли троє депутатів  Вінницької обласної ради: голова  ради Сергій Татусяк, його  заступник Ігор Кревський та голова фракції "регіоналів" Тетяна Антонець.  

Також лави ПР залишив вінницький депутат Верховної Ради Володимир Продіус. 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині масово саморозпускаються осередки Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі