неділя, 19 березня 2023 17:06

Спецтема: Війна Росії проти України

В Укрзалізниці сказали, в який потяг можуть посадити Путіна

В Укрзалізниці сказали, в який потяг можуть посадити Путіна
В Укрзалізниці готові створити рейс "Маріуполь – Гаага". Фото: t.me/zalizni_zminy

В Укрзалізниці готові запустити рейс "Маріуполь – Гаага" для підозрюваного у воєнних злочинах президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна.

Про це написав у Telegram голова правління компанії Олександр Камишін.

"Ми завжди прагнули досягти найвищого рівня сервісу для кожного нашого пасажира. А зараз склалась така цікава ситуація, що ми готові запустити поїзд за маршрутом Маріуполь – Гаага заради одного єдиного пасажира", – написав Камишін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк прокоментував заяви російських пропагандистів про Путіна у Маріуполі

19 березня пресслужба Кремля заявила, що Путін нібито прилетів у Маріуполь. До зруйнованого росіянами міста він нібито прилетів вертольотом, а за кермом автомобіля нібито об'їхав кілька районів.

17 березеня МКС видав ордер на арешт Путіна і уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Путіна і Львову-Бєлову підозрюють у скоєнні воєнного злочину – незаконної депортації і переміщення дітей з окупованих районів України до РФ.

Відтепер Путін має статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину, сказав генеральний прокурор України Андрій Костін.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці сказали, в який потяг можуть посадити Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі